Βάζουμε σε ένα μπολ το χλιαρό νερό την σκόνη πορτοκαλιού, το μπέικιν πάουντερ και την σόδα, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ βάζουμε τις μπανάνες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη καρύδας, το χαρουπάλευρο και συνεχίζοντας το ανακάτεμα προσθέτουμε το αλάτι, την κανέλα, το ελαιόλαδο και το μείγμα με το πορτοκάλι.
Τέλος προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι, ανακατεύουμε με μια μαριζ και μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες για μάφιν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα, για 18 λεπτά πάντα ανάλογα τον φούρνο σας και πως ψήνει.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Καλή επιτυχία περιμένω εντυπώσεις και τα σχόλια σας !!