Βάζουμε λάδι και τον κιμά στο τηγάνι να ψηθεί, προσθέτουμε το κρεμμύδι και αλάτι, πιπέρι, δάφνη και νερό και αφήνουμε περίπου 10-15 λεπτά.
Μόλις δούμε ότι δεν έχει υγρά ο κιμάς είναι έτοιμος και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και προσθέτουμε, τη φέτα, το γιαούρτι, το αυγό και το μπέικιν.
Μπορούμε να κάνουμε τη γέμιση από το προηγούμενο βράδυ.
Για τη ζύμη
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ξύδι και το λάδι. Κάνουμε μια λακκούβα και ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι μόλις γίνει μπάλα ζυμώνουμε με το χέρι.
Ζυμώνουμε καλά και έχουμε μια μαλακή ζύμη, σκεπάζουμε να ξεκουραστεί, μόλις περάσουν 10 λεπτά χωρίζουμε την ζύμη σε 2 μπαλάκια. Αν θέλουμε σε αυτό το στάδιο, φυλάμε τα μπαλάκια στην κατάψυξη.
Κάνουμε στρόγγυλα μπαλάκια, τα βάζουμε σε λαδωμένο μπολ και τα σκεπάζουμε. Αφήνουμε τα μπαλάκια 10 λεπτά.
Για τελείωμα
Ανάβουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς και λαδώνουμε το ταψί.
Χωρίζουμε στα 2 τη ζύμη, ρίχνουμε αλεύρι να μην κολλάει και ανοίγουμε το φύλλο.
Βάζουμε ένα φύλλο κάτω 1-2 κουταλιές λάδι και τη γέμιση, ανοίγουμε το 2° φύλλο.
Κλείνουμε την πίτα με το δεύτερο φύλλο, και ρίχνουμε επάνω 2-3 κουταλιές λάδι.
Αφού χαράξουμε την πίτα ψήνουμε περίπου 1 ώρα, μέχρι να πάρει χρώμα.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Επάνω μπορείτε να βάλετε όπως εγώ σουσάμι, αν σας αρέσει.Πάντα προσέχετε να μην έχει πολλά υγρά η γέμιση της πίτας.Μπορείτε να βάλετε μαϊντανό ψιλοκομμένο και πιπεριές ΦλωρίνηςΝα προσθέσετε πράσο, άλλα τυριά, κεφαλοτύρι, μπέικον.Αντί για κιμά να βάλετε λουκάνικο, χωρίς το εξωτερικό περίβλημα.Ακόμα και μακαρόνια με κιμά που σας περίσσεψαν, ανακύκλωση.Το ψήσιμο πάντα εξαρτάται από τον φούρνο και πως σας αρέσει.Καλή επιτυχία elpidas little corner !!