Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια να ασπρίσουν για 5 λεπτά, περίπου.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και τα προσθέτουμε κουταλιά - κουταλιά στο μείγμα.
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε 6 μεγάλες θήκες μάφιν ή 12 μικρές και μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 20-25 λεπτά περίπου, ανάλογα τον φούρνο.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι βάζοντας όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράζουμε 5 λεπτά.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί και την φυλάμε στο ψυγείο.
Μόλις ψηθούν και κρυώσουν εντελώς τα μπαμπαδάκια, κόβουμε λίγο πιο πάνω από το μισό μέχρι τη μέση.
Τα βουτάμε στο ζεστό σιρόπι και τα γυρίζουμε μια φορά, τα βγάζουμε σε μια πιατέλα και βάζουμε μέσα και επάνω σαντιγί και τελειώνουμε με φιστίκι Aιγίνης.
Notes
Αν θέλετε μπορείτε μετά που θα τα σιροπιάσετε, να τα αλείψετε με αραιωμένη μαρμελάδα βερίκοκο.Μπορείτε αντί για φιστίκι Αιγίνης, να βάλετε όποιον ξηρό καρπό έχετε στο σπίτι.Να φτιάξετε έναν μεγάλο Μπαμπά, να τον κόψετε στη μέση και να τον γεμίσετε.Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε από ένα κερασάκι σε κάθε μπαμπαδάκι.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια σας !!