Ψήνουμε 10 λεπτά τους ξηρούς καρπούς και τους χοντροκόβουμε προσθέτουμε την κανέλα και συνεχίζουμε.
Λιώνουμε το βούτυρο, αλείφουμε ένα φύλλο και ρίχνουμε σκόρπια τους ξηρούς καρπούς.
Τυλίγουμε σε πολύ λεπτό ξύλο το φύλλο, αλείφουμε άλλο ένα φύλλο με βούτυρο και τυλίγουμε μέσα το ρόλο, το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί σουρωτό.
Συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.
Περνάμε με βούτυρο επάνω τα ρολά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς 30-35 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο σας.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Για το σιρόπι
Βάζουμε νερό, ζάχαρη και φλούδα λεμονιού, για το σιρόπι, να βράσουν.
Μόλις πάρει βράση, αφήνουμε 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Κατεβάζουμε, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
Για τελείωμα
Μόλις ψηθούν τα ρολά τα κόβουμε και αφήνουμε 10 λεπτά,.
Σιροπιάζουμε κουταλιά - κουταλιά και τελειώνουμε με τριμμένο Φιστίκι Αιγίνης.
Notes
Μπορείτε να βάλετε όποιον ξηρό καρπό σας αρέσει.Τα ψήνετε όπως θέλετε, εμένα μου αρέσουν ξεροψημένα.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια σας !!