Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ αλεύρι, κακάο, ζάχαρη, σόδα, αλάτι και κανέλα στη συνέχεια ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ βάζουμε ηλιέλαιο, ξύδι και βανίλια, ανακατεύουμε και το προσθέτουμε στο αλεύρι, ανακατεύουμε το νέο μείγμα με ένα σύρμα και τέλος προσθέτουμε το νερό.
Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα 20 εκ με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αφήνουμε να κρυώσει και κάνουμε τη γκαναζ.
Για τη γκανάζ
Κόβουμε τη κουβερτούρα κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
Βάζουμε τη κρέμα να βράσει, μόλις πάρει βράση, την αδειάζουμε στη κουβερτούρα.
Για τελείωμα
Αφήνουμε 2 λεπτά, ανακατεύουμε, προσθέτουμε το μέλι και καλύπτουμε το κέικ, μπορείτε να το στολίσετε όπως σας αρέσει.
Notes
Μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς ή φρούτα.Να παραλείψετε την γκαναζ και να βάλετε γάλα καρύδαςΣτην γκαναζ να βάλετε μόνο κουβερτούρα ή γάλακτος αν σας αρέσει.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια σας !!