Βάζουμε τον λιναρόσπορο με το νερό σε ένα μπρίκι να βράσει.
Μόλις δούμε ότι βράζει, κατεβάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις. Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί 25 εκ και συνεχίζουμε με το κέικ.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά που έχω στο Νο 1 και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά που έχω στο Νο 2 και με ένα σύρμα ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη.
Ρίχνουμε τα υγρά στο αλεύρι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα και τέλος προσθέτουμε τον λιναρόσπορο.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε 40-50 λεπτά, πάντα ανάλογα τον φούρνο μας και δοκιμάζουμε αν ψήθηκε με οδοντογλυφίδα.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
5 λεπτά πριν το βγάλετε από το φούρνο, πασπαλίστε ζάχαρη και κανέλα.Μπορείτε να προσθέσετε και ½ κούπα καρύδια ή ½ κ.γ τζίντζερ.Καλή επιτυχία elpidas little corner !!