Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τα κεράσια, τα αμύγδαλα, τη σοκολάτα και τα ανακατεύουμε.
Με σύρμα ανακατεύουμε το καλαμποκέλαιο, τη ζάχαρη, το χυμό, το ξύσμα και τη σόδα, μέχρι να ενωθούν.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα προσθέτουμε τα υγρά στα στερεά, και ανακατεύουμε 1-2 λεπτά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε κουμπωτή φόρμα 24 εκ με λαδόκολλα, ή σε ταψί αν δεν έχουμε.
Ψήνουμε 50-60 λεπτά, περίπου, στους 180 βαθμούς ανάλογα τον φούρνο μας, και πως ψήνει. Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα αν ψήθηκε.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος