Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, με το μπέικιν, τη σόδα και το αλάτι και το αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε ένα- ένα τα αυγά, να ενσωματωθούν στο μείγμα και ρίχνουμε το χρώμα.
Συνεχίζουμε με τη βανίλια και τέλος εναλλάξ ξινόγαλα και αλεύρι.
Αδειάζουμε σε 3 ταψάκια 22 εκ και τα ψήνουμε όλα μαζί για 10-15 λεπτά. Ο χρόνος πάντα εξαρτάται από τον φούρνο μας, πάντα ελέγχουμε το ψήσιμο. Όσο ψήνονται ετοιμάζουμε το φρόστιγκ.
Χτυπάμε το βούτυρο, με το τυρί και το αλεύρι.
Μόλις γίνει λείο και αφράτο (θέλει 7-8 λεπτά), προσθέτουμε τη βανίλια.
Και τέλος εναλλάξ την κοσκινισμένη άχνη, με το ινδοκάρυδο.
Αφήνουμε το φρόστιγκ για λίγο στο ψυγείο, να κρυώσουν και τα κέικ.
Καλύπτουμε ενδιάμεσα και επάνω το Κέικ με φρόστιγκ και το στολίζουμε.
Χρωματίζουμε με κόκκινο χρώμα ινδοκάρυδο και καραμέλες φράουλα.
Σπάμε μερικές καραμέλες και τις ρίχνουμε επάνω με το ινδοκάρυδο.
Λιώνουμε 2-3 καραμέλες και κάνουμε μια χιονονιφάδα.