Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιά, το μέλι και το χλιαρό νερό. Προσέχουμε να μην είναι πολύ ζεστό το νερό και κάψει την μαγιά.
Προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, το αλάτι, τη ρίγανη και το αλεύρι και ανακατεύουμε, με ξύλινο κουτάλι.
Τέλος προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ελιές (το αλεύρι είναι περίπου, η ζύμη πρέπει να κολλάει δεν πλάθετε).
Μόλις ενωθούν όλα καλά σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε να φουσκώσει.
Διπλώνουμε και ξεφουσκώνουμε τη ζύμη και την αδειάζουμε στον πάγκο. Μπορούμε να τη φτιάξουμε αποβραδίς και να τη φυλάξουμε στο ψυγείο.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και πλάθουμε τα ψωμάκια.
Πλάθουμε με ελάχιστο αλεύρι απλά δίνουμε σχήμα δεν τα ζυμώνουμε.
Τα βάζουμε στην σχάρα της κουζίνας με λαδόκολλα βάζουμε τα ψωμάκια για ψήσιμο.
Ψήνουμε 15 λεπτά περίπου να πάρουν χρώμα, δεν παραψήνουμε.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μπορείτε να τα γεμίσετε με φέτα, πιπεριά, μανιτάρια, κασέρια. Χρειάζεστε φαντασία και όρεξη στην κουζίνα, να το θυμάστε πάντα.Καλή επιτυχία elpidas little corner !!