Κόβουμε καρέ το ψαρονέφρι και το κοτόπουλο και προσθέτουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα, τα σκόρδα, τα μπαχαρικά, το κρασί και το λάδι.
Τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες.
Βάζουμε ένα μεταλλικό μπολ ανάποδα το λαδώνουμε και απλώνουμε πάνω την σφολιάτα.
Το βάζουμε σε μια λαμαρίνα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς να πάρει χρώμα.
Αφήνουμε στην άκρη αφού ψηθεί, την σφολιάτα θα την χρειαστούμε μετά.
Κόβουμε πολύ λεπτές φέτες τις πατάτες και τις βάζουμε στο ταψί με το αλάτι, το πιπέρι, τα μπαχαρικά, το λάδι και τα κρέατα χωρίς την μαρινάδα.
Πάνω από το κοτόπουλο τις πιπεριές σε κύβους, τα ντοματίνια, κύβους φέτας και λάδι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα και σερβίρουμε στην σφολιάτα.
Εγώ το συνόδευσα με ντιπ λαχανικών.
Για το ντιπ λαχανικών
Ψήνουμε τις μελιτζάνες στη σχάρα ή στο μάτι της κουζίνας, τις αφήνουμε στην άκρη σε μια σακούλα.
Κόβουμε καρέ τις πιπεριές και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι, με σκόρδο και μαϊντανό και αφήνουμε 2-3 λεπτά.
Βάζουμε μετά το μείγμα στο μούλτι μαζί με τη ψίχα της μελιτζάνας, το λάδι, τα μπαχαρικά και το μπαλσάμικο και τα αλέθουμε.
Να μην γίνουν τελείως αλοιφή να κρατάνε λίγο.
Notes
Το ντιπ λαχανικών μπορούμε να το βάλουμε σε αποστειρωμένα βάζα για τον χειμώνα και ταιριάζει τέλεια με τα κρέατα και σκέτο σε μπρουσκέτες.Αυτό είναι το Καλοκαιρινό Μπέρδεμα ντιπ για ντιπ ελπίζω να το απολαύσετε όσο εμείς !!