Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την άχνη και το αλάτι, πολύ καλά 10 λεπτά περίπου.
Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βάζουμε λαδόκολλα σε 2 λαμαρίνες.
Προσθέτουμε τη βανίλια, το κόρν φλάουρ και το ινδοκάρυδο. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και τα αμύγδαλα, σε χαμηλή ταχύτητα.
Ζυγίζετε αν θέλετε τη ζύμη σας, να βγουν ομοιόμορφα τα χιονομπαλάκια.
Ψήνουμε περίπου 15-18 λεπτά, πάντα ανάλογα πως ψήνει ο φούρνος σας. Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, όχι εντελώς και αχνίζουμε τους κουραμπιέδες.
Notes
Εγώ τα ζύγιζα 15 γρ. το καθένα, δεν ήθελα να τα κάνω πολύ μεγάλα.Μπορείτε να κάνετε μπαλάκια,με το scoop (κουτάλι παγωτού).Αν θέλετε μπορείτε να μη βάλετε αμύγδαλα, μόνο ινδοκάρυδο.Το βούτυρο θέλει πάρα πολύ καλό χτύπημα, να γίνουν αφράτα.Αν βάλετε φυτικό βούτυρο, μπορείτε να τα κάνετε νηστίσιμα.Μπορείτε να παραλείψετε το άχνισμα, έτσι θα γίνουν μπισκότα.Αν θέλετε βάζετε άχνη σε ένα σακουλάκι και τα αχνίζετε λίγα - λίγα.Καλή επιτυχία elpidas little corner !!