Βάζουμε σε ένα μπολ το καλαμποκέλαιο, το χυμό, το ξύσμα και την σόδα και ανακατεύοντας προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα υγρά στο αλεύρι.
Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε, μόλις καθαρίσει το μπολ, η ζύμη είναι έτοιμη, την αδειάζουμε σε αλευρωμένο πάγκο και αν κολλάει προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
Ανοίγουμε με τον πλάστη ένα φύλλο και κόβουμε με κουπ-πατ τα μπισκότα, ότι σχήμα θέλουμε.
Αραδιάζουμε τα μπισκότα σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε, στον αέρα στους 180 βαθμούς για 8-10 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε μαρμελάδα ή πραλίνα, να τα κάνετε γεμιστά.Αν σας αρέσουν τραγανά τα ψήνετε 1-2 λεπτά παραπάνω.Τα μπισκότα όταν κρυώσουν πάντα σφίγγουν, γι’ αυτό μην τα παραψήσετε.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλιά σας !!