Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό, το ξύσμα, το καλαμποκέλαιο, τη ζάχαρη και την σόδα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μπέικιν και τον κουρκουμά, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ, ανακατεύουμε και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα υγρά υλικά.
Ανακατεύουμε μέχρι να καθαρίσει το μπολ, αδειάζουμε τη ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο και τη χωρίζουμε στη μέση.
Ανοίγουμε ένα φύλλο, αν κολλάει προσθέτουμε λίγο αλεύρι και κόβουμε με κουπ-πατ τα μπισκότα μας.
Αραδιάζουμε τα μπισκότα σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 160 βαθμούς, στον αέρα για 10 λεπτά περίπου, ανάλογα τον φούρνο σας.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Συνεχίζουμε το ίδιο με την υπόλοιπη ζύμη μέχρι να τελειώσει, αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και τα φυλάμε σε μεταλλικό κουτί.
Notes
Αν θέλετε μαλακά τα μπισκότα μην τα παραψήσετε, αν πάλι σας αρέσουν τραγανά, ψήστε τα 1-2 λεπτά περισσότερο.Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε στα μισά σοκολάτα, να λιώσετε σε Μπεν Μαρί κουβερτούρα με 2 κ.σ λάδι καρύδας και 1 κ.σ μέλι.Βουτάμε τα μισά μπισκότα στη σοκολάτα και τα αφήνουμε σε λαδόκολλα να παγώσουν.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλιά σας !!