Βάζουμε σε ένα μπολ το λάδι, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το χυμό και το ξύσμα και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπεικιν και τη κανέλα, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Ανάβουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς και βάζουμε λαδόκολλα σε 2 λαμαρίνες.
Συνεχίζουμε ρίχνουμε τα υγρά στα στερεά και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις δούμε ότι το μπολ μας είναι καθαρό, η ζύμη μας είναι έτοιμη.
Παίρνουμε και πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πατάμε επάνω σαν κεφτεδάκια.
Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε ζάχαρη και κανέλα και βουτάμε μέσα τη ζύμη.
Αραδιάζομαι τα μπισκότα στην λαμαρίνα και ψήνουμε 15 λεπτά περίπου. Ανάλογα πάντα πως ψήνει ο φούρνος μας και πόσο ξεροψημένα μας αρέσουν.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Έτσι τόσο εύκολα, έχετε τα πιο τέλεια Νηστίσιμα Μπισκότα Κανέλας.
Notes
Αν δεν σας αρέσει η κανέλα, μπορείτε να την παραλείψετε και να βάλετε σουσάμι.Αυτή η δόση που σας δίνω, ανάλογα το μέγεθος πάντα βγαίνουν 2 λαμαρίνες.Είναι τέλεια ιδέα να τα βάλετε σε βαζάκια και να τα κάνετε δωράκια.Καλή επιτυχία elpidas little corner !!