Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη για 5 λεπτά να ασπρίσει.
Προσθέτουμε στο βούτυρο, το αυγό, τη βανίλια και το αλάτι.
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τη κανέλα και το κακάο.
Θα διαλύσουμε το κόκκινο χρώμα στο ξύδι πολύ καλά.
Προσθέτουμε το χρώμα στο μείγμα εναλλάξ με το αλεύρι.
Τέλος τα αμύγδαλα με τα cranberries, αφού τα αλευρώσουμε.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα βάζουμε τα μπαλάκια μας.
Και ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου, ανάλογα τον φούρνο. Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αφήνουμε 5 λεπτά στη λαμαρίνα και μετά τα μεταφέρουμε. Μόλις κρυώσουν λίγο τα αχνίζουμε σε σακουλάκι με άχνη.
Notes
Το σκουπ του παγωτού βοηθάει πολύ όταν φτιάχνουμε μπισκότα.Μη τα παραψήνεται, το χρώμα εξαρτάται πόσο κόκκινα τα θέλετε.Όταν βάζετε ξηρό καρπό ή σοκολάτα πάντα να τα αλευρώνετε.Καλή Επιτυχία elpidas little corner !!