Ανάβουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς αέρα και κάτω αντίσταση.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την μαγιά και το νερό και αφήνουμε λίγα λεπτά.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το λάδι και το αλάτι και ανακατεύουμε με ξύλινο κουτάλι.
Βλέπουμε ότι η μαγιά έχει αφρίσει, αυτό δείχνει ότι όλα πάνε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι στο μείγμα της μαγιάς και απλά ανακατεύουμε.
Δεν χρειάζεται μίξερ δε ζυμώνουμε, απλά ανακατεύουμε με ξύλινο κουτάλι.
Μόλις δούμε τη ζύμη μας να ξεκολλάει από το μπολ είναι έτοιμη.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ΔΕΝ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Σκεπάζουμε για 5 λεπτά το ζυμάρι μέχρι να ετοιμάσουμε τα υλικά της πίτσας.
Χωρίζουμε στα 2 τη ζύμη για να φτιάξουμε τις πίτσες.
Πασπαλίζουμε με λίγο καλαμποκάλευρο την λαδόκολλα.
Ανοίγουμε λεπτό φύλλο τη ζύμη μας ή πιο χοντρό αν θέλετε.
Βάζουμε πάνω όποια γέμιση μας αρέσει και ψήνουμε για 9 λεπτά.
Notes
Δεν βάζουμε πολλά υλικά πάνω δε φορτώνουμε την πίτσα μας.Πάντα ψήνουμε την Πίτσα σε λαδόκολλα στην τελευταία σχάρα.Προσέχουμε το νερό να μην καίει και κάψει την μαγιά.Να μην έχει πολλά υγρά η σάλτσα και νοτίσει το ζυμάρι.Μπορούμε να φυλάξουμε την ζύμη στο ψυγείο 2-3 μέρες ή στην κατάψυξη για ένα μήνα περίπου.Καλή Όρεξη elpidas little corner !!