Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης, ανακατεύουμε και ζυμώνουμε, μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη.
Η ζύμη κολλάει ελαφρώς δεν πρέπει να είναι σφιχτή, χωρίζουμε σε 9 κομμάτια τη ζύμη μας.
Κάνουμε 9 μπαλάκια και τα αφήνουμε σε λαδωμένο μπολ, να ξεκουραστούν μισή ώρα.
Για τη γέμιση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά,.
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά για 10 λεπτά περίπου.
Έχουμε σε ένα μπολ τα τυριά και σε άλλο μπολ τα αυγά, δεν τα ανακατεύουμε.
Για τελείωμα
Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, και συνεχίζουμε πάμε να ανοίξουμε τα φύλλα.
Ανοίγουμε 9 λεπτά φύλλα, λαδώνουμε και το ταψί, βάζουμε κάτω ένα φύλλο και τα τυριά.
Πάνω από τα τυριά με το χέρι, απλώνουμε 2-3 κ.σ αυγά (πρέπει είναι σφιχτά σαν μαρέγκα).
Μετά από τα 3 φύλλα, στα επόμενα φύλλα ραντίζουμε ενδιάμεσα 1-2 κ.σ ελαιόλαδο.
Κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα και η γέμιση, κρατάμε λίγο από τα αυγά.
Τελειώνουμε την πίτα με 2-3 κ.σ αυγά που κρατήσαμε και 2-3 κ.σ περίπου λάδι γύρω - γύρω.
Ψήνουμε 40-45 λεπτά περίπου, μέχρι η πίτα μας να πάρει χρυσό χρώμα πάνω και κάτω.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Τα αυγά θέλουν πολύ καλό χτύπημα, να γίνουν σφιχτά σαν μαρέγκα.Η πίτα σας θα πάρει τέλειο χρυσό χρώμα και θα γίνει τραγανή.Άνοιξα και τα 9 φύλλα με νισεστέ, έτσι τελείωσα πιο εύκολα και γρήγορα.Το νερό εξαρτάται από το αλεύρι και τη θερμοκρασία, γι αυτό γράφω περίπου.Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται πάντα από το πως ψήνει ο φούρνος σας.