Στο χλιαρό γάλα προσθέτουμε τη μαγιά και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά και προσθέτουμε αλεύρι, αλάτι και βούτυρο. Ζυμώνουμε καλά και μόλις είναι έτοιμη η ζύμη, αφήνουμε να φουσκώσει.
Για τη γέμιση
Πλένουμε, κόβουμε και στύβουμε καλά τα φύλλα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και η γέμιση είναι έτοιμη.
Για τελείωμα
Χωρίζουμε στα 8 τη ζύμη, ανοίγουμε στρόγγυλα φύλλα, βάζουμε τη γέμιση και τα κλείνουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στην λαμαρίνα με λαδόκολλα, με λίγο αλεύρι κάτω και πάνω, στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Ανάλογα πάντα τον φούρνο μας και πως ψήνει, ο κάθε φούρνος διαφέρει.
Notes
Αν θέλετε μπορείτε να περάσετε από το τηγάνι τα χόρτα, με λίγο ελαιόλαδο και ένα κρεμμύδι.Να τα γεμίσετε με διαφορετικό τυριά και γαλοπούλα ή μανιτάρια, η γέμιση πρέπει να είναι πάντα στεγνή.Επίσης μπορείτε να τα γεμίσετε με κομμάτια κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς ή σταφίδες, όπως και να φτιάξετε είναι τέλεια.Καλή επιτυχία !!