Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, το ξύδι και το λάδι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά - σιγά το ζεστό νερό.
Ζυμώνουμε μέχρι να καθαρίσει το μπολ και αδειάζουμε στον πάγκο, συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι η ζύμη μας να γίνει μαλακή, λεία και να μην κολλάει στα χέρια μας.
Σκεπάζουμε την ζύμη με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα.
Για τη γέμιση
Συνεχίζουμε με τη γέμιση πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα πράσα, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα σκεπάζουμε με ζεστό νερό.
Κόβουμε τα λουκάνικα ίδιο μέγεθος με τα πράσα και τα περνάμε από το τηγάνι, απλά να αλλάξουν χρώμα.
Στραγγίζουμε τα πράσα και τα στύβουμε πολύ καλά να μην έχουν υγρά, προσθέτουμε τα λουκάνικα και τη φέτα.
Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει τελείως.
Για τελείωμα
Συνεχίζουμε και βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και σβήνουμε την φωτιά, χωρίζουμε στα δύο την ζύμη και ανοίγουμε το πρώτο φύλλο.
Αλείφουμε όλο το φύλλο με βούτυρο το διπλώνουμε στη μέση από τη μια μεριά αλείφουμε βούτυρο, διπλώνουμε και την άλλη μεριά στη μέση αλείφουμε με βούτυρο και ξανά διπλώνουμε και αλείφουμε με βούτυρο.
Θα σας βοηθήσουν και οι φωτογραφίες, στο τέλος έχουμε ένα πακέτο το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
Το ίδιο κάνουμε και την υπόλοιπη ζύμη και αφού περάσει το μισάωρο, αλείφουμε με βούτυρο το ρηχό ταψί της κουζίνας και ανάβουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
Ανοίγουμε το πρώτο φύλλο όσο το ταψί το βάζουμε κάτω και από πάνω την γέμιση, με ένα κουτάλι βάζουμε βούτυρο από πάνω και συνεχίζουμε με το δεύτερο φύλλο.
Ανοίγουμε το δεύτερο φύλλο πιο μεγάλο γιατί αυτό θα μπει σουρωτό στο ταψί, κλείνουμε γύρω - γύρω την πίτα απλά ή με κόθρο όπως θέλετε.
Αλείφουμε πολύ καλά με βούτυρο και μέσα στα σουρωμένα φύλλα για να γίνουν τραγανά και ψήνουμε την πίτα, μέχρι να πάρει το χρώμα που θέλουμε περίπου μια ώρα ανάλογα τον φούρνο.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Μόλις βγάλουμε την πίτα από τον φούρνο την κόβουμε και την αφήνουμε να κρυώσει πάνω σε σχάρα, για να μείνει τραγανή.