Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το σιμιγδάλι και τη μαγιά και ανακατεύουμε, προσθέτουμε σιγά - σιγά το χλιαρό νερό και τέλος το αλάτι και το λάδι.
Η ζύμη κολλάει και έχει ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του μπολ, σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει περίπου 1 ώρα.
Σε αυτό το στάδιο αν θέλουμε την αφήνουμε στο ψυγείο και την κάνουμε άλλη μέρα.
Ανοίγουμε ένα φύλλο σε μια λαδόκολλα και αλείφουμε με σάλτσα, προσθέτουμε πάνω όλα τα υλικά της γέμισης και κλείνουμε το φύλλο.
Δίνουμε σχήμα στο ψωμί στρόγγυλο, στενόμακρο, ότι σας αρέσει και σκεπάζουμε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος 40 λεπτά περίπου.
Χαράζουμε το ψωμί με ένα μαχαίρι αλείφουμε με λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 220 βαθμούς, 45-50 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε τη γέμιση στη ζύμη από την αρχή, θα παραλείψετε την σάλτσα και θα βάλετε ντοματίνια.Να βάλετε τη μισή γέμιση μέσα στη ζύμη και την υπόλοιπη ανοίγετε φύλλο και τη βάζετε από πάνω.Αλλάζετε τα τυριά με ότι έχετε στο ψυγείο, δεν βάζετε γαλοπούλα ή πιπεριές.Αν θέλετε αντί για σάλτσα ντομάτας, μπορείτε να βάλετε ντοματίνια απλά προσέξτε να μην έχει υγρά η γέμιση.Καλή Επιτυχία !!