Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιά και το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε, το αφήνουμε στην άκρη για 5-10 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε.
Λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει, χτυπάμε τα αυγά με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε στο αλεύρι, το γάλα, το βούτυρο, τα αυγά και τη μαγιά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Η ζύμη μας θα κολλάει, έτσι πρέπει να είναι, την αφήνουμε σε λαδωμένο μπολ να φουσκώσει. Μπορούμε να βάλουμε τη ζύμη στο φούρνο, αφού τον έχουμε ζεστάνει για λίγο.
Αφού τριπλασιαστεί η ζύμη την αδειάζουμε στον πάγκο αφού τον αλευρώσουμε.
Κάνουμε μπαλάκια με τη ζύμη και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Μπορούμε να αφήσουμε έτσι όπως είναι τα ψωμάκια ή να τα κάνουμε γεμιστά.
Κόβουμε το μέγεθος που θα φτιάξουμε τα ψωμάκια και τα γεμίζουμε στην παλάμη μας.
Τα αφήνουμε στη λαμαρίνα να φουσκώσουν, 30-40 λεπτά και τα ψήνουμε.
Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά, περίπου, ανάλογα τον φούρνο. Μόλις ψηθούν αν θέλουμε τα αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο να γυαλίσουν.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μπορείτε να προσθέσετε τα υλικά της γέμισης στη ζύμη, αντί να τα γεμίσετε.Αν δεν θέλετε να τα αλείψετε με βούτυρο, απλά πασπαλίστε λίγο αλεύρι πριν τα ψήσετε.Μπορείτε να κάνετε τη ζύμη από το προηγούμενο βράδυ και να τη φυλάξτε στο ψυγείο.Καλή Όρεξη elpidas little corner !!