Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε σε μια λαμαρίνα λαδόκολλα και ετοιμάζουμε την ζύμη.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το καλαμποκέλαιο, το αλάτι, το μπέικιν και τα αυγά και χτυπάμε με ένα σύρμα να ενωθούν.
Προσθέτουμε τη φέτα, τη ρίγανη και σιγά - σιγά το αλεύρι. Ανακατεύουμε με κουτάλι όταν ξεκολλήσει από το μπολ είναι έτοιμο.
Βάζουμε κουταλιές στην λαμαρίνα ή πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Μπορούμε να τα κάνουμε και μακρόστενα ή ότι σχήμα μας αρέσει.
Αλείφουμε τις μπουκίτσες με κρόκο και νερό ή πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου να πάρουν χρώμα.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Την ίδια ζύμη την έφτιαξα μάφιν με πράσο και τυρί έγιναν τέλεια!
Δοκιμάστε τα και παίξτε με τις γεύσεις ότι έχετε στο ψυγείο σας. Μπορείτε και να τα γεμίσετε, όπως αρέσει σε σας και στα παιδάκια σας!