Αλείφουμε την μπριζόλα με ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά, και την αφήνουμε στην άκρη για μισή ώρα.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει, βάζουμε την μπριζόλα χαμηλώνουμε και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά περίπου 10 λεπτά.
Γυρίζουμε από την άλλη μεριά και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά, κόβουμε τα μήλα καρεδάκια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.
Μόλις πάρει χρώμα η μπριζόλα προσθέτουμε το ξύδι και αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί, τέλος το βούτυρο και με ένα κουτάλι περιχύνουμε να πάει παντού.
Κατεβάζουμε από την φωτιά, αφήνουμε σκεπασμένη να ξεκουραστεί η μπριζόλα για 10 λεπτά και σερβίρουμε.
Notes
Αντί για ξύδι βάζετε λευκό κρασί ή μπαλσάμικο, λόγω διατροφής έβαλα ξύδι.Μπορείτε να προσθέσετε όποιο μπαχαρικό σας αρέσει, όπως μουστάρδα ή καπνιστή πάπρικα.Η μπριζόλα πρέπει να είναι πάντα σε θερμοκρασία δωματίου, όχι από το ψυγείο.Να προτιμάτε η μπριζόλα να είναι λίγο χοντρή γιατί γίνεται πιο ζουμερή.Να προσθέσετε αποξηραμένα δαμάσκηνα ή ανανά ή όποιο φρούτο σας αρέσει.Καλή Επιτυχία !!