Τρίβουμε στο μούλτι τα καρότα και το κρεμμύδι και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τέλος τα τριμμένα καρότα και το κρεμμύδι.
Ζυμώνουμε και μόλις δούμε ότι καθάρισε το μπολ, η ζύμη μας είναι έτοιμη.
Βάζουμε την ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και συνεχίζουμε με τη ζύμη.
Ανοίγουμε ένα φύλλο και κόβουμε με το μαχαίρι της πίτσας λωρίδες. Αν θέλετε κόβετε το μισό φύλλο λωρίδες και το άλλο μισό τετράγωνα.
Διπλώνουμε τις λωρίδες και τις κάνουμε ρολά με τα χέρια, σαν κριτσίνια.
Κόβουμε και τετράγωνα κρακεράκια και τα βάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Απλά αν τα φτιάξουμε μαζί θα τα ψήσουμε χώρια, τα κριτσίνια και τα κρακεράκια. Γιατί δεν έχουν το ίδιο μέγεθος και θέλουν διαφορετική ώρα ψησίματος.
Ψήνουμε 20-30 λεπτά ανάλογα το μέγεθος, τον φούρνο και πως τα θέλουμε.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μπορείτε να τα φτιάξετε μόνο με καρότο, εμένα μου άρεσαν έτσι.Να βάλετε όποιο τυρί σας αρέσει, αλλά νομίζω τους πάει το σκληρό τυρί.Αν θέλετε να τα πασπαλίσετε με τριμμένο τυρί πριν το ψήσιμο.Να βάλετε ντομάτα λιαστή ή απλή, ελιά, φέτα και κόκκινη πιπεριά.Να κάνετε κρακεράκια με τρύπα, και να τα περάσετε σε ξυλάκι για πάρτι.Να βάλετε μυρωδικά, πάπρικα, δυόσμο πιπέρι ότι σας αρέσει.Καλή Επιτυχία !!