Αφού μουλιάσουν τις στύβομαι καλά και τις αφήνουμε, σε μπολ με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ξύδι και το λάδι. Κάνουμε μια λακκούβα ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι μόλις γίνει μπάλα, ζυμώνουμε με το χέρι.
Ζυμώνουμε καλά και σκεπάζουμε την ζύμη να ξεκουραστεί.
Χωρίζουμε την ζύμη στα 3 και κάνουμε στρόγγυλα μπαλάκια.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο μπολ και αφήνουμε για 10 λεπτά. Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Λαδώνουμε ένα ταψί 25 εκ και συνεχίζουμε με την πίτα.
Ανοίγουμε ένα μπαλάκι λεπτό φύλλο, ρίχνουμε ελάχιστο καλαμποκέλαιο. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και σταφίδες όλο το φύλλο, κάνουμε ένα ρολό και το βάζουμε στο ταψί.
Το ίδιο κάνουμε και τα άλλα δυο μπαλάκια και τελειώνουμε την πίτα.
Προαιρετικά ρίχνετε λίγες σταφίδες επάνω στην πίτα.
Ρίχνουμε στην επιφάνεια της πίτας λίγο καλαμποκέλαιο.
Ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα, 5 λεπτά πριν το τέλος περιχύνουμε την πίτα με το μέλι.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Γυαλίζει σαν να την έχουμε σιροπιάσει. Μετά από 5 λεπτά, σερβίρουμε την πίτα ζεστή ή χλιαρή. Όπως σας αρέσει, είναι το ίδιο νόστιμη όπως και να την φάτε.
Notes
Μπορείτε να βάλετε όση ζάχαρη και σταφίδες θέλετε.Αντί να μουλιάσετε τις σταφίδες μπορείτε να τις ανακατέψετε με 1 κ.σ. αλεύρι.Για να γίνει τραγανή, πρέπει να κάνετε λεπτό το φύλλο.Καλή επιτυχία και περιμένω τα σχόλιά σας !!