Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ξύδι και το λάδι.
Κάνουμε μια λακκούβα και ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι μόλις γίνει μπάλα ζυμώνουμε με το χέρι.
Ζυμώνουμε καλά και έχουμε μια μαλακή ζύμη, σκεπάζουμε να ξεκουραστεί, μόλις περάσουν 10 λεπτά χωρίζουμε την ζύμη σε 6 μπαλάκια.
Αν θέλουμε σε αυτό το στάδιο, φυλάμε τα μπαλάκια στην κατάψυξη.
Κάνουμε στρόγγυλα μπαλάκια, τα βάζουμε σε λαδωμένο μπολ και τα σκεπάζουμε.
Αφήνουμε τα μπαλάκια 10 λεπτά και ετοιμάζουμε την γέμιση.
Για τη γέμιση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα,με το γάλα, το καλαμποκέλαιο, το μπέικιν και την ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Για τελείωμα
Λαδώνουμε το ταψί και ανοίγουμε ένα φύλλο να προεξέχει από το ταψί.
Βάζουμε γέμιση σκόρπια από λίγο και παντού και ανοίγουμε άλλο ένα φύλλο.
Το 2° φύλλο το βάζουμε σουρωτά μέσα στο ταψί και πάλι γέμιση.
Το ίδιο κάνουμε με το 3°-4°-5° φύλλο, τα βάζουμε όλα σουρωτά μέσα στο ταψί. Ενδιάμεσα γέμιση και πριν βάλουμε το τελευταίο φύλλο. Γυρίζουμε αυτό που προεξέχει, αλλά βάζουμε βούτυρο σοφτ εκεί που γυρίζει.
Ανοίγουμε το τελευταίο φύλλο ακριβώς όσο το ταψί και σκεπάζουμε την πίτα.
Μπαίνει σαν καπάκι και κλείνει τέλεια, ρίχνουμε από πάνω το καλαμποκέλαιο. Βρέχουμε με νερό απλά με το χέρι, το τινάζουμε πάνω δηλαδή 5-6 φορές.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς 1 ώρα περίπου. Να ξεκολλήσει γύρω - γύρω από το ταψί και να ξεροψηθεί.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μπαίνει έτοιμη και στην κατάψυξη.Το καλαμποκέλαιο στην γέμιση.Το διαφορετικό κλείσιμο της πίτας, όταν ανοίγω τα φύλλα ρολάρω 4-5 φορές.Η πίτα θέλει καλό ζύμωμα και πολύ αγάπη!Αυτή είναι η πίτα της προγιαγιάς μου Ολυμπίας. Ευχαριστώ την θεία μου Ελευθερία για την συνταγή !!