Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το νερό, προσέχουμε να μην έρθει σε επαφή το αλάτι με την μαγιά.
Ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι και προσθέτουμε σιγά - σιγά το νερό.
Μόλις ξεκολλήσει από το μπολ η ζύμη, είναι έτοιμη, λαδώνουμε το μπολ σκεπάζουμε τη ζύμη και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να γίνει διπλάσια περίπου 1-1 ½ ώρα.
Ξεφουσκώνουμε και διπλώνουμε τη ζύμη τη χωρίζουμε ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε να κάνουμε τα Ζαπατάκια μας, εγώ τη χώρισα στα 8.
Τα βάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσουν μισή ώρα περίπου.
Αλείφουμε με ελαιόλαδο, ρίχνουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα και κάτω αντίσταση 12 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος και τον φούρνο σας.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Όταν ψηθούν τα φυλάμε σκεπασμένα για να παραμείνουν μαλακά.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλιά σας !!