Μουλιάζουμε το πλιγούρι σε ζεστό νερό να φουσκώσει.
Μισοβράζουμε τον τραχανά στο νερό με το μισό γάλα.
Ο τραχανάς πρέπει να κρατάει προσέχουμε να μην βράσει.
Ανακατεύουμε το πλιγούρι με τον τραχανά και το αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το μπέικιν, το αλάτι, το πιπέρι, τα 200 γρ φέτα και το βούτυρο.
Ρίχνουμε τα αυγά στο μείγμα του τραχανά και ανακατεύουμε.
Για τη ζύμη
Κάνουμε το ζυμάρι μας και αφού ξεκουραστεί ανοίγουμε 2 φύλλα (έχω πολλές συνταγές στο μπλόγκ για φύλλο, αν θέλετε να δείτε αναλυτικά).
Για τελείωμα
Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώνουμε το ταψί.
Βάζουμε ένα φύλλο στο ταψί να προεξέχει από το ταψί και λαδώνουμε.
Το 2° φύλλο το βάζουμε σουρωτά μέσα στο ταψί και αδειάζουμε την γέμιση.
Τρίβουμε την υπόλοιπη φέτα πάνω από την γέμιση και γυρνάμε το φύλλο.
Ψήνουμε την πίτα να ροδίσει 30-40 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο μας. Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Αυτή είναι ξεσκέπαστη την έφτιαξα και με 2 φύλλα κάτω 2 πάνω. Αν την φτιάξετε με 4 φύλλα θα κάνετε διπλάσιο ζυμάρι.Η γέμιση δεν πρέπει να έχει πολλά υγρά για να γίνει τραγανή η πίτα.Τα φύλλα πρέπει να είναι λεπτά και τραγανά όπως στην φωτογραφία.Καλή όρεξη elpidas little corner !! Eυχαριστώ Την Maria Athanasopoulou-Chrissa Krassa το Top Tourism! Τον Karabelas Nasos-Κωνσταντίνα Μαστροκώστα To Sivota Diamond Spa Resort Official για την αξέχαστη εμπειρία.