Ρίχνουμε τα υγρά στο αλεύρι, ανακατεύουμε και μόλις καθαρίσει το μπολ είναι έτοιμη η ζύμη.
Τη χωρίζουμε στα δύο και την ανοίγουμε ότι σχήμα θέλουμε, εγώ την έκανα τετράγωνη (η δόση της ζύμης είναι για δυο πίτσες).
Βάζουμε γύρω - γύρω κρέμα τυριού και κάνουμε κόθρο όπως κάνουμε στην πίτα.
Για τελείωμα
Απλώνουμε λίγο βούτυρο παντού, τριμμένα τυριά και εγώ έβαλα στη μισή σπανάκι ροκφόρ και ντοματίνι.
Στην άλλη μισή ντοματίνια χωρίς την σάρκα (τα γέμισα με κότατζ και κομμάτια φέτας).
Πάνω σε όλη τη Πίτσα λίγο τριμμένο τυρί, όποιο μας αρέσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, σε λαδόκολλα στη σχάρα στους 200 βαθμούς.
Για 15-20 λεπτά, πάντα ανάλογα τον φούρνο σας και πόσο ξεροψημένη μας αρέσει.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μη βάλετε πολύ γέμιση στην Πίτσα.Μπορείτε να βάλετε όποιο τυρί θέλετε.Αν δεν σας αρέσει το ροκφόρ, βάλτε μοτσαρέλα, ανθότυρο ή ότι θέλετε.Μπορείτε να βάλετε ότι σας έχει περισσέψει, ακόμα και κοτόπουλο ή κιμά με τυριά.Καλή Επιτυχία!