Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη και τη μαγιά και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε σιγά - σιγά το νερό και ανακατεύουμε, μετά το αλάτι και τέλος το ελαιόλαδο.
Ζυμώνουμε για λίγα λεπτά και σκεπάζουμε την ζύμη μέχρι να γίνει διπλάσια, 30 λεπτά περίπου.
Χωρίζουμε τη ζύμη στα 4 και κάνουμε μπαλάκια, αλείφουμε ένα πιάτο με ηλιέλαιο και βάζουμε τα μπαλάκια, αλείφουμε και πάνω με ηλιέλαιο σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε έτσι 15 λεπτά.
Ανοίγουμε κάθε μπαλάκι σε φύλλο και λαδώνουμε, βάζουμε κομμάτια κρέμα τυρί και τυλίγουμε ρολό το φύλλο.
Στρίβουμε το ρολό και κάνουμε ένα σαλιγκάρι, συνεχίζουμε το ίδιο με τα άλλα 3 μπαλάκια.
Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και σκεπάζουμε να φουσκώσουν, για 30 λεπτά περίπου.
Χτυπάμε με ένα πιρούνι το αυγό και αλείφουμε τις πίτες, ρίχνουμε σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα.
Notes
Μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη στριφτόπιτα, όχι ατομικές.Να γεμίσετε τις πίτες σας με φέτα ή διάφορα τυριά ή κιμά.Καλή Επιτυχία !!