Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι το αλάτι, το ξύδι και το ελαιόλαδο και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό.
Ζυμώνουμε 5-6 λεπτά και αφήνουμε να ξεκουραστεί 20 λεπτά.
Για τη γέμιση
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα πράσα, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα καλύπτουμε με βραστό νερό για 1 λεπτό, ανακατεύουμε και στραγγίζουμε να μην έχουν νερά.
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το λάχανο και το σπανάκι, τα στύβουμε πολύ καλά και βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα λαχανικά και τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Χωρίζουμε την ζύμη στα 2, ανοίγουμε ένα φύλλο με το ένα κομμάτι και το βάζουμε στο ταψί να προεξέχει.
Λαδώνουμε και βάζουμε τη γέμιση.
Με ένα πινέλο, ρίχνουμε λίγο λάδι πάνω από τη γέμιση και ανοίγουμε το δεύτερο φύλλο.
Με το δεύτερο κομμάτι ζύμης κάνουμε άλλο φύλλο και το βάζουμε σουρωτό, λαδώνουμε κάνουμε το κόθρο και χαράζουμε την πίτα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς κάτω αντίσταση και αέρα, για 30 λεπτά, περίπου, ανάλογα το φούρνο σας και πως ψήνει. Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αφήνουμε την πίτα σε μια σχάρα να κρυώσει για να παραμείνει τραγανή, μετά από 10 λεπτά την κόβουμε και σερβίρουμε.
Notes
Αν δεν νηστεύετε μπορείτε να προσθέσετε φέτα και αντί για ηλιέλαιο βούτυρο.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια σας !!