Πλένουμε τα ρεβίθια και τα βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσουν. Μόλις αρχίζει και βράζει το νερό, κλείνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Την αφήνουμε ½ ώρα σκεπασμένη σε κλειστό μάτι. Μόλις περάσει το μισάωρο ξεπλένουμε, προσθέτουμε ζεστό νερό και βράζουμε τα ρεβίθια.
Βράζουμε περίπου ½ ώρα και δοκιμάζουμε, ανάλογα τα ρεβίθια πάντα.
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα ρεβίθια, τις ελιές, την καβουρόψιχα (την καβουρόψιχα απλά την αφήνω σε καυτό νερό 1-2 λεπτά), τις φέτες πορτοκάλι και την μουστοπιπεριά (ή κόκκινη πιπεριά και κύβους φέτας).
Προσθέτουμε την ρόκα, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ξύσμα και χυμό λεμονιού και την κρέμα μπαλσάμικο .
Notes
Δεν λέω αναλογίες ότι σας αρέσει βάζετε πιο πολύ και πάντα δοκιμάζετε (μπορείτε να την κάνετε και νηστίσιμη).