Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά το γάλα και το μπέικιν και τα αφήνουμε στην άκρη.
Για τη σάλτσα φράουλας
Πλένουμε καλά και κόβουμε στα 4 τις φράουλες, τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε 10 λεπτά περίπου και τέλος προσθέτουμε τη βανίλια και το κορν φλάουρ αφού το διαλύσουμε σε 2 κ.σ κρύο νερό.
Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά η σάλτσα είναι έτοιμη.
Για το τηγάνισμα
Βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει, βουτάμε τις φέτες Τσουρεκιού στο μείγμα και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί και συνεχίζουμε με τη κρέμα.
Για την κρέμα
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα εκτός από τη βανίλια και το βούτυρο, ανακατεύουμε και μόλις αρχίσει να πήζει κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια και το βούτυρο.
Για το τελείωμα
Βάζουμε κάτω κρέμα βανίλιας και φράουλες μια φέτα Τσουρέκι και εναλλάξ κρέμα φράουλες και σάλτσα φράουλας. Μπορείτε να βάλετε όσες φέτες θέλετε από 1 μέχρι 3 τελειώνετε με κρέμα σάλτσα φράουλας και φρέσκες φράουλες.
Notes
Την σάλτσα φράουλας που θα περισσέψει τη βάζουμε σε βάζο και τη φυλάμε στο ψυγείο για αλλά γλυκά, ταιριάζει με γιαούρτι αλλά και με παγωτό.Αν θέλετε μπορείτε να παραλείψετε την σάλτσα φράουλας και να βάλετε μαρμελάδα φράουλας αραιωμένη.Να βάλετε όποιο άλλο φρούτο θέλετε, να κάνετε κρέμα σοκολάτας και να τρίψετε κουβερτούρα επάνω.Αν δεν σας έχουν μείνει τσουρέκια να κάνετε το ίδιο και αντί για τσουρέκια να βάλετε φέτες μπαγιάτικο ψωμί.Να το φτιάξετε στο φούρνο σε ένα πυρίμαχο σκεύος με λαδόκολλα.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια σας !!