Βάζουμε σε ένα μπολ το χλιαρό γάλα και τη μαγιά, αφήνουμε για 5 λεπτά.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη μαγιά.
Ανακατεύοντας προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο ζυμώνουμε και τέλος προσθέτουμε το βούτυρο.
Συνεχίζουμε το ζύμωμα και μόλις καθαρίσει το μπολ είναι έτοιμη και μαλακή η ζύμη. Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος, να γίνει διπλάσια (1 ώρα περίπου).
Η ζύμη είναι μαλακή και κολλάει, έτσι πρέπει να είναι και όχι σφιχτή. Την αδειάζουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και την χωρίζουμε σε 9 κομμάτια.
Προσθέτουμε ελάχιστο αλεύρι, όταν χρειάζεται να δουλέψουμε την ζύμη.
Ανοίγουμε ρολό το κάθε μπαλάκι αλείφουμε βούτυρο και απλώνουμε κασέρι.
Τυλίγουμε το ρολό και κλείνουμε τις άκρες, γίνετε σαν μικρό ψωμάκι.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα και το τελευταίο το κάνουμε στρόγγυλο να μπει στη μέση.
Σκεπάζουμε την μαργαρίτα μας και την αφήνουμε να φουσκώσει 30 λεπτά περίπου. Αλείφουμε με κρόκο χαράζουμε μια γραμμή σε κάθε ψωμάκι και πασπαλίζουμε τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά περίπου. Ανάλογα τον φούρνο μας, πάντα, πως ψήνει και πόσο ξεροψημένο μας αρέσει.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Το βούτυρο πρέπει να είναι πάντα μαλακό, σε θερμοκρασία δωματίου.Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε φρέσκα μυρωδικά στο βούτυρο.Να βάλετε ελιές, φέτα, λιαστή ντομάτα ή όποια γέμιση σας αρέσει.Καλή Όρεξη elpidas little corner !!