Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό και τη μαγιά και αφήνουμε για 10 λεπτά. Θα δούμε ότι θα βγάλει φουσκάλες και θα φουσκώσει.
Βάζουμε σε άλλο μπολ το αλεύρι και αλάτι ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Μόλις περάσουν τα 10 λεπτά προσθέτουμε την μαγιά στο αλεύρι. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι και μόλις ξεκολλήσει από το μπολ, σκεπάζουμε και αφήνουμε 20 λεπτά να φουσκώσει.
Ανάβουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς.
Και βάζουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί ή σε μια γάστρα.
Όταν περάσουν τα 20 λεπτά και διπλασιαστεί η ζύμη, δίνουμε σχήμα. Διπλώνουμε μια δυο φορές την ζύμη και δίνουμε σχήμα στο ψωμί. Κόβουμε με ένα ψαλίδι πάνω το ψωμί, κάνουμε 4-5 γραμμές.
Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι ή σουσάμι το ψωμί, ότι σας αρέσει.
Ψήνουμε περίπου 25-30 λεπτά πάντα ανάλογα πως ψήνει ο φούρνος σας.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Εμένα μου αρέσει ξεροψημένο το έψησα 30 λεπτά και έγινε όπως το θέλω.
Notes
Προσέχουμε το νερό να μην είναι καυτό και κάψουμε την μαγιά.Αν κολλάει η ζύμη λαδώνουμε τα χέρια μας ή ρίχνουμε, ελάχιστο αλεύρι.Η ζύμη πρέπει να κολλάει ελαφρώς, δεν προσθέτουμε πολύ αλεύρι.Καλή σας Όρεξη !!