Βάζουμε το κρέας με το κρεμμύδι σε ένα βαθύ τηγάνι, σκεπάζουμε και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά 1 ώρα περίπου.
Βγάζουμε από το τηγάνι το κρεμμύδι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι (σε αυτό το σημείο αν θέλετε σβήνετε με ¼ κούπας λευκό κρασί). Σιγοβράζουμε και στο τέλος δυναμώνουμε την φωτιά να πάρει χρώμα.
Σε ένα ποτήρι βάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το μέλι ανακατεύουμε και το προσθέτουμε στο τηγάνι.
Αφήνουμε 5 λεπτά να μείνει το κρέας με την σάλτσα, προσθέτουμε το βούτυρο και το βγάζουμε σε πιατέλα, περνάμε τις φέτες πορτοκαλιού από το τηγάνι και σερβίρουμε την τηγανιά με ρύζι ή πατάτες στη λαδόκολλα.