Όλα τα υλικά πρέπει να είναι παγωμένα, χτυπάμε την κρέμα, το εβαπορέ και το μασκαρπόνε, να αφρατέψουν περίπου 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και την κρέμα στιγμής και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά, τέλος προσθέτουμε σπασμένα τα μπισκότα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Βάζουμε μεμβράνη σε μια κουμπωτή φόρμα και αδειάζουμε το μείγμα, το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Μόλις παγώσει η τούρτα τη βάζουμε σε μια πιατέλα, λιώνουμε σε Μπεν Μαρί την κουβερτούρα με το ηλιέλαιο και περιχύνουμε την τούρτα, προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο, τα φιστίκια και σπασμένα μπισκότα.
Notes
Μπορείτε να βάλετε όποια μπισκότα έχετε ή να τα παραλείψετε τελείως.Να βάλετε παντεσπάνι ενδιάμεσα και επάνω το παγωτό.Εγώ έβαλα αλμύρα Φιστίκια, εσείς να βάλετε όποια σας αρέσουν, να τη διακοσμήσετε όπως σας αρέσει.Αν δε θέλετε να κάνετε τούρτα, να βάλετε το μείγμα σε ένα μπολ και να βγάζετε μπάλες παγωτού.Μπορείτε να βάλετε και μέσα στο μείγμα Φιστίκια, αν θέλετε μπορείτε να τα καραμελώσετε.Καλή επιτυχία περιμένω εντυπώσεις και φωτογραφίες σας !!