120γρΧυμό Λεμονιού(ή χυμό και ξυσμά από 2 λεμόνια)
60γρΒούτυρο
1Ζαχαρούχο Γάλα
Instructions
Βουτυρώνουμε και βάζουμε λαδόκολλα, σε μια κουμπωτή φόρμα ή ταψί 18 εκ.
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι, λιώνουμε το βούτυρο και τα ανακατεύουμε.
Πατάμε με ένα ποτήρι πάνω στο μπισκότο, να γίνει ομοιόμορφη η βάση.
Το βάζουμε στο ψυγείο, μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση.
Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε, να αφρατέψει ένα λεπτό περίπου. Σιγά - σιγά προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε σιγά - σιγά την κρέμα γάλακτος και τέλος λίγο - λίγο τον χυμό.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο. Περίπου 4 ώρες, ακόμα καλύτερα μπορούμε να το αφήσουμε μια νύχτα.
Notes
Στολίζετε με φέτες λεμόνι, σπασμένα μπισκότα, σαντιγί όπως σας αρέσει.Καλή επιτυχία και περιμένω τα σχόλια σας !!