Διαλύουμε στο χυμό πορτοκαλιού την σόδα, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. Προσθέτουμε στο χυμό όλα τα υλικά και ανακατεύουμε, απλά να ενωθούν καλά.
Αυτό ήταν, ανάβουμε το φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς, να ζεσταθεί.
Βάζουμε λαδόκολλα σε 2 λαμαρίνες και κόβουμε με κουπατ τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλουμε, αραδιάζουμε και ψήνουμε 12-15 λεπτά περίπου.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Δεν τα παραψήνουμε έτσι θα είναι αφράτα και μαλακά, δεν θα στεγνώσουν. Μπορούμε να λιώσουμε κουβερτούρα και να βουτήξουμε τα μισά μπισκότα.
Notes
Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε κανέλα και γαρύφαλλο.Να προσθέσετε σοκολάτα ή κακάο, κράνμπερις, ξηρούς καρπούς.Μπορείτε να βάλετε ενδιάμεσα, την αγαπημένη σας μαρμελάδα.Να φτιάξετε μια γκαναζ νηστίσιμη και να βάλετε ενδιάμεσα και επάνω.Καλή Επιτυχία και περιμένω τα σχόλιά σας !!