Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα και την ζάχαρη σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το βούτυρο συνεχίζοντας το ανακάτεμα 2-3 λεπτά περίπου.
Μόλις λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και τη βανίλια και ανακατεύουμε 1-2 λεπτά.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και βάζουμε το μείγμα σε στενόμακρη φόρμα του κέικ. Στην φόρμα βοηθάει πολύ μια λαδόκολλα ή μεμβράνη να βγει εύκολα.
Αφήνουμε στο ψυγείο 3-4 ώρες ή στην κατάψυξη για λίγο να παγώσει. Μπορούμε να το φτιάξουμε από το προηγούμενο βράδυ και να το φυλάξουμε στο ψυγείο.
Κόβουμε στενόμακρες μπάρες και τις βουτάμε σε κουβερτούρα που λιώνουμε σε μπεν μαρι.
Αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω στην λαδόκολλα και μετά απολαμβάνουμε!
Notes
Αν δεν έχετε κρέμα γάλακτος φτιάξτε τα με εβαπορέ.Αν δεν έχετε στενόμακρη φόρμα σε ταψάκι ή πλάθετε με τα χέρια.Δοκιμάστε να τις φτιάξετε είναι πεντανόστιμες! Καλή Γλυκιά Σοκολατένια όρεξη !!