Διαλέγουμε όποια υλικά θέλουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Το αλεύρι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και τέλος το γιαούρτι ή το νερό
Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι και ζυμώνουμε για 1-2 λεπτά να καθαρίσει το μπολ.
Σκεπάζουμε για 10 λεπτά και χωρίζουμε ανάλογα το μέγεθος που θέλουμε.
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε κρεπιέρα ή σε ψηστιέρα. Όπως και να τις ψήσουμε είναι το ίδιο. Τις σκεπάζουμε με μια πετσέτα (αν θέλουμε τις φυλάμε και στην κατάψυξη).
Notes
Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις ρίγανη, θυμάρι, μπούκοβο, ότι τραβάει η ψυχή σου!!Εννοείται ότι τις γεμίζεις με ότι θέλεις !Μπορείς να τις φτιάξεις σε ότι μέγεθος θέλεις !Να τις βάλεις στην κατάψυξη αφού πρώτα βάλεις ενδιάμεσα αντικολλητικό χαρτί, έτσι θα βγαίνουν μια μια χωρίς να κολλάνε !Καλή απόλαυση !!