Βάζουμε στο μπολ τα βούτυρα, τη ζάχαρη και τις βανιλίνες, χτυπάμε 10 λεπτά μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τα προσθέτουμε στο μείγμα με τη μαρίζ.
Προσθέτουμε έναν - έναν τους κρόκους και τέλος χοντροκομμένα ψημένα αμύγδαλα.
Αδειάζουμε το μείγμα στον πάγκο και πλάθουμε τους κουραμπιέδες.(Εγώ τους ζύγισα 20 γρ. τον καθένα, έτσι ψήνονται ομοιόμορφα)
Αραδιάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Μόλις κρυώσουν βρέχουμε τα χέρια μας με ανθόνερο και βάζουμε, σε μπολ με άχνη τους κουραμπιέδες.
Τους βάζουμε σε μια πιατέλα και αχνίζουμε πάλι από πάνω.
Notes
Αν θέλεις ψεκάζεις με ανθόνερο στη λαμαρίνα τους κουραμπιέδες, αφού κρυώσουν και από τις δυο μεριές και μετά τους αχνίζεις.Περιμένω τα σχόλια και τις φωτογραφίες σας !