Βάζουμε σε ένα μπολ χλιαρό νερό, τη μαγιά, το ταχίνι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα υγρά στο αλεύρι και ανακατεύουμε, μόλις καθαρίσει το μπολ η ζύμη είναι έτοιμη.
Δεν προσθέτουμε αλεύρι, απλά λαδώνουμε τη μαριζ.
Σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε για 20 λεπτά σε ζεστό μέρος.
Διπλώνουμε πάλι με με μαρίζ τη ζύμη και αφήνουμε άλλα 20 λεπτά.
Βάζουμε στη λαμαρίνα λαδόκολλα, ελαιόλαδο και σουσάμι, απλώνουμε την ζύμη και αλείφουμε με ζαχαρόνερο και σουσάμι, σκεπάζουμε και αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου.
Λαδώνουμε τα χέρια μας και κάνουμε δαχτυλιές σε όλη την λαγάνα, ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο επάνω και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, κάτω αντίσταση και αέρα για περίπου 20 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Καλή επιτυχία, περιμένω τις φωτογραφίες και τα σχόλια σας!!