Βάζουμε στο μπολ το λάδι, χυμό, την σόδα, το μηλόξυδο, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα καρότα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε το αλεύρι, τις σταφίδες και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ.
Το μείγμα είναι έτοιμο όταν δε βλέπουμε αλεύρι στο μπολ.
Λαδώνουμε 7 φόρμες ή θήκες μαφιν, γεμίζουμε τα ¾ από κάθε θήκη με το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς. για 30 λεπτά περίπου Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε.
Notes
Αν θέλεις αντί για σταφίδες και κουβερτούρα μπορείς να βάλεις, αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς.Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται πάντα από το πως ψήνει ο κάθε φούρνος.Αν τα καρότα είναι πολύ μεγάλα, μπορείς να προσθέσεις 1-2 κ.σ αλεύρι.Μπορείς να βάλεις όποια ζάχαρη θέλεις, να βάλεις αλεύρι ολικής αντί για άσπρο.Αν θέλεις να προσθέσεις ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλιά σας, και τις φωτογραφίες σας !