Βάζουμε στη χύτρα το ελαιόλαδο, την γλυκοπατάτα, τα κολοκυθάκια, τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά.
Ανακατεύουμε 2-3 λεπτά να γυαλίσουν και προσθέτουμε νερό ή ζωμό λαχανικών, ανακατεύουμε, κλείνουμε την χύτρα και βράζουμε 10 λεπτά.
Όταν ανοίξουμε τη χύτρα προσθέτουμε την κολοκύθα και βράζουμε 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Την βάζουμε στο μούλτι, να γίνει βελουτέ και την σερβίρουμε με καπνιστή πάπρικα, φρέσκο θυμάρι και κατίκι Δομοκού.
Notes
Αν θέλετε να την φτιάξετε σε κατσαρόλα, θα βάλετε περισσότερο νερό και βράζετε 30 λεπτά περίπου.Την κάνετε όσο πηχτή σας αρέσει.Μπορείτε να την αφήσετε όπως είναι να μην την περάσετε από το μούλτι.Μπορείτε να την συνοδέψετε με 2-3 κριτσίνια, δείτε εδώ τη συνταγή.Καλή Επιτυχία περιμένω τα σχόλια σας και τις φωτογραφίες σας!