Βάζουμε τα ρεβίθια σε ένα μεγάλο μπολ με νερό να μουλιάσουν, από το προηγούμενο βράδυ.
Την επόμενη μέρα στραγγίζουμε το νερό και τα τρίβουμε στο μουλτι.
Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε και όλα τα άλλα υλικά και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε το τηγάνι να κάψει, παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Όταν τους βγάζουμε από το τηγάνι, τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το περίσσιο λάδι και είναι έτοιμοι.
Notes
Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις τριμμένο τυρί.Το μέγεθος εξαρτάται από σένα μπορείς να τα κάνεις μεγάλα ή μικρά.Εάν έχει ζέστη μπορείτε να βάλετε τα ρεβύθια να μουλιάσουν στο ψυγείο.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια και τις φωτογραφίες σου !!