Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, την σόδα, το αλάτι και τη ζάχαρη καρύδας και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ βάζουμε τον καφέ με το κακάο και τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε το ηλιέλαιο, τη βανίλια και το ξύδι τα ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε σιγά σιγά και το αλεύρι.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 3 ταψιά λαδωμένα και με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 175 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 30 λεπτά περίπου.Ανάλογα τον φούρνο και πως ψήνει, ελέγχουμε με μια οδοντογλυφίδα αν ψήθηκαν.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος.
Για το γλάσο
Βάζουμε στη κατσαρόλα το γάλα και μόλις πάρει βράση κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σε ένα μπολ σπάζουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και προσθέτουμε το ζεστό γάλα.
Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε 5 λεπτά, ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε τη βανίλια και το ηλιέλαιο.
Για τελείωμα
Μόλις κρυώσουν τα κέικ και το γλάσο βάζουμε ενδιάμεσα στα κέικ και επάνω γλάσο και αφήνουμε την τούρτα να κρυώσει τελείως.
Notes
Καλή επιτυχία περιμένω τις φωτογραφίες και τα σχόλια σου !!