Βάζουμε σε ένα μπολ με το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά και τα ανακατεύουμε.
Αλείφουμε την κολοκύθα και τον σολομό με το μείγμα λαδιού και μπαχαρικών και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με αποσπώμενο χερούλι να κάψει και βάζουμε τον σολομό και την κολοκύθα, ανακατεύουμε 2-3 λεπτά και μόλις αλλάξει χρώμα βγάζουμε το χερούλι και βάζουμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο.
Ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς, για 20 λεπτά περίπου ανάλογα, το φούρνο σας και πως ψήνει.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Αν δεν σας αρέσει κάποιο μπαχαρικό μπορείτε να το παραλείψετε.Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το φούρνο και από την κολοκύθα.Προσπαθήστε να κόβετε ίδια κομμάτια για να ψηθούν ομοιόμορφα.Εγώ ψήνω και τα σπόρια της κολοκύθας γιατί μας αρέσουν.Καλή επιτυχία περιμένω τις φωτογραφίες και τα σχόλια σας !!