Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα και τα αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, τον εσπρέσο, τη βανίλια και την κανέλα.
Προσθέτουμε στα αυγά το αλεύρι με το αλάτι κοσκινισμένα και τέλος την σοκολάτα, ανακατεύουμε με μια μαριζ να ομογενοποιηθούν.
Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο 2 πυρίμαχα σκεύη ή ατομικές φόρμες μιας χρήσεως.
Μοιράζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 12-13 λεπτά.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Μόλις ψηθούν αφήνουμε 1-2 λεπτά, περνάμε ένα μαχαίρι γύρω - γύρω και ξεφορμάρουμε.
Σερβίρουμε αμέσως με άχνη ζάχαρη ή μια μπάλα παγωτό και κόκκινα φρούτα.
Notes
Το ψήσιμο εξαρτάται πάντα από το φούρνο μας, αν το ψήσετε πιο πολύ θα βγει σαν κέικ δεν θα είναι ρευστό.Μπορείτε να τα φυλάξετε στο ψυγείο και να τα βγάλετε 1-2 λεπτά πριν το ψήσιμο.Αν θέλετε, πριν το ψήσιμο, βάζετε ένα κομμάτι κουβερτούρα στο κέντρο του κέικ.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλιά σας !!