Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη μαγιά, το μέλι και το ταχίνι, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό και το αλάτι, τα ανακατεύουμε και τα προσθέτουμε στο αλεύρι, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε για 15 λεπτά την ζύμη.
Για τη γέμιση
Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα φύλλο και αλείφουμε με ένα πινέλο το ταχίνι.
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τη κανέλα και πασπαλίζουμε πάνω από το ταχίνι, κρατάμε λίγη ζάχαρη για επάνω πριν το ψήσιμο.
Διπλώνουμε το φύλλο και το πατάμε με τον πλάστη, κόβουμε λωρίδες με τη ρόδα της πίτσας, τυλίγουμε τις λωρίδες και κάνουμε τα κουλούρια.
Για την επικάλυψη
Σε ένα μπολάκι βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και το πετιμέζι, τα ανακατεύουμε και βουτάμε μέσα τα κουλούρια.
Τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη που κρατήσαμε και σουσάμι.
Για τελείωμα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου, ανάλογα τον φούρνο σας .Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μπορείτε να βάλετε μέσα χαλβά ή φυστικοβούτυρο.Να κάνετε τα κουλούρια σε ότι μέγεθος θέλετε, μικρά ή μεγάλα.Να παραλείψετε τη ζάχαρη και να βάλετε μόνο το σουσάμι ή το αντίθετοΝα βάλετε ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς ή και τα δύο μαζί.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια σας !!